Mijn favorieten

Missie & Visie


De Groot Makelaardij  is een makelaardij die functioneert als gespecialiseerd tussenpersoon tussen de woningzoeker en het aanbod binnen het zogeheten HAL-gebied (gemeente Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk en de dorpen er om heen)

Onze kerntaken zijn het uitvoeren van taxaties en persoonlijke aan- en verkoopbegeleiding bij alle soorten woningen, van woonboerderij tot tussenwoning of een appartement, met hierbij maximale aandacht voor de eisen, wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Hierbij staat voorop dat wonen een genot moet zijn en aansluiting moet hebben op het wensenpakket van onze opdrachtgevers.

Dit doel wordt bereikt door middel van jarenlange (vak)kennis van de woningmarkt. U krijgt persoonlijk advies en begeleiding door het team van De Groot Makelaardij. En dat 6 dagen per week. Daarnaast maken wij veel gebruik van diverse on-line toepassingen zoals Funda,  Facebook , Twitter, Instagram en de eigen moderne website natuurlijk.Ervaar de plezierige en enthousiaste werkwijze van De Groot Makelaardij.


 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen